Ga naar de inhoud

Nieuwe Alphacursus van start op woensdagavond 21 februari.

Ontmoeten, vragen en ontdekken. Dat mag je gaan doen tijdens de Alphacursus die binnenkort start in Breda! De Alphacursus is een introductie in het christelijk geloof. Wereldwijd hebben al ruim 25 miljoen mensen in 169 verschillende landen de Alphacursus gevolgd.

Op woensdagavond 21 februari 2024 gaan we starten met een Alphacursus in Breda! De cursus loopt tot en met woensdag 15 mei 2024. De avonden beginnen om 18:30 uur.

Tijdens 14 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke bijeenkomst begint met een gezamenlijke maaltijd. Hét moment om elkaar te zien en op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. Hierna is er een inleiding over het onderwerp. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven in het gebouw van de Mattheüskerk in Breda. Deze cursus is een interkerkelijke Alphacursus. Met diverse kerkgenootschappen geven we deze Alphacursus. Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl.

Het adres waar de cursus wordt gegeven is: Mattheüskerk, Steendorpstraat 4, 4826EP Breda. Hier is ruime, gratis parkeergelegenheid.

OMDAT DE INSCHRIJFTERMIJN VOORBIJ IS, IS HET NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE INTERKERKELIJKE ALPHA-GROEP.